Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Synes du at flere burde få sjansen til å bli med på #hack4no? Bli #hack4no-ambassadør og hjelp oss med å gjøre arrangementet mer kjent!

Er du for eksempel student og har oppdaget at nesten ingen andre på høgskolen din eller universitetet ditt har hørt om #hack4no? Eller er du del av et oppstarts- eller gründermiljø og ser at det er flere enn deg i fellesskapet som kunne hatt utbytte av å delta på #hack4no?

Eller er du lærer eller forelder og synes at flere barn og ungdommer bør få oppleve juniorhack?

Send oss en e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), fortell kort hvem du er og hvor du jobber/ studerer eller holder til. Vi sender deg flyers og plakater som du kan poste i fora som du har tilgang til, eller som du kan henge opp og legge fram på egnede steder. Vi oppfordrer deg togså til å være aktiv i sosiale medier, dele informasjon om #hack4no og invitere aktuelle venner til å like og melde seg på.

Som takk sender vi deg en symbolsk gave – caps og bøff fra Kartverket og stickers for #hack4no - og på #hack4no i oktober vil det vente deg en liten overraskelse.

#hack4no samler kreative mennesker fra hele landet og er en fantastisk mulighet for både studenter, gründere, utviklere, designere og andre iderike mennesker til å bli kjent med likesinnede og ikke minst med data som staten har frigitt. I tillegg til den kreative prosessen og muligheten til å være med og utvikle noe stort! På #hack4no møter det representanter for 14 etater, fra Kartverket og Meteorologisk Institutt til NAV og Kulturrådet, og deltakerne får faglig oppfølging og coaching av våre ekspertteam underveis.

Les mer om #hack4no her og følg oss på Facebook!

2018 © Kartverket

Søk