Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

 Unge personer rundt et bord med PCer i høgskolemiljø 

Vi ønsker å ha med flere studenter på #hack4no og inviterer til en egen kickoff-dag for studenter torsdag 26. oktober, dagen før hackathonet sparkes i gang.

Studenter er ettertraktede på #hack4no. De er digitale, de er kreative og løsningsorienterte, og de har mange, spennende og nye tanker. Derfor vil vi gjerne ha med deg som er student, enten du studerer it, jus, økonomi, design, entreprenørskap eller andre fag. Alle kan bidra på ulikt vis i et hackathon-lag.

Torsdag 26. oktober stiller fagpersoner fra Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) med en rekke inspirerende foredrag innen IT, innovasjon, økonomi og jus. Det blir parallelle sesjoner slik at studentene selv kan plukke ut hvilke temaer som er interessant for dem og bestemme hva de skal gå på. Vi serverer også gratis lunsj denne dagen. Stedet er det samme som resten av #hack4no, HSN Campus Ringerike (Hønefoss).

Dagen avsluttes med sosialt arrangement, ledet av linjeforeningene på Ringerike. For tilreisende studenter tilbyr vi gratis overnatting på campus eller nærliggende lokaler (ta med sovepose og liggeunderlag) slik at dere er klare til å bli med videre på hackathonet fredag morgen. Er du tilreisende, kan du også få reisestipend for å komme deg til #hack4no og Hønefoss, eller vi setter opp buss hvis dere er mange nok fra samme studiested. Les mer om reisestipend her.

Meld deg på studentdagen (og resten av #hack4no) her

Det er også mulig å bli med kun på studentdagen hvis du ikke har anledning til å bli med på resten av #hack4no fredagen og lørdagen.

Program studentdag 26. oktober

program for studentdagen

Les mer:

2018 © Kartverket

Søk