Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

 

På #hack4no spanderer vi lunsj og middag, vi tilbyr gratis buss fra Oslo og Gardermoen og gir reisestipend/buss til studenter, skoleklasser og kodeklubber.

Tid

#hack4no starter fredag 27. oktober om morgenen og avsluttes klokka 20 lørdag 28. oktober. Kodedag for skoleklasser pågår på dagtid fredag. Juniorhack åpner fredag ettermiddag. For studenter er det kickoff/studentdag torsdag 26. oktober. 

Tilreisende kan overnatte på campus fra torsdag til søndag.

Se program her

Sted

Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Ringerike, Bredalsveien 14, Hønefoss:

 

Pris

Deltakelse på #hack4no er gratis.

Måltider

På studentdagen torsdag 26. oktober er det gratis lunsj. Fredag 27. og lørdag 28. spanderer vi lunsj og middag. Det er mulig å kjøpe frokost og annen mat i kantina på campus.

Hvordan komme hit

Både fra Oslo og fra Gardermoen er det om lag 1 times kjøretid.

På grunn av begrensede parkeringsmuligheter på campus, oppfordrer vi folk til å samkjøre eller kjøre kollektivt. Se kart med parkeringsmuligheter (pdf).

Siden folk kommer på litt forskjellige tidspunkter fredag (27. oktober), setter vi ikke opp egne busser fra Oslo og Gardermoen fredag (27. oktober) slik vi opprinnelig meldte. I stedet kan du velge akkurat den bussavgangen med rutebussen som passer deg. På Askeladdens flybuss fra Gardermoen til Hønefoss fredag morgen/ formiddag sier du bare til sjåføren at du skal på #hack4no på Hønefoss, så får du bli med gratis. Fra Oslo til Hønefoss får bli med gratis Brakar linje 200 og tilbake lørdag kveld ved å vise fram billett som du får på e-post fra oss. Brakar spanderer! I løpet av kort tid sender vi billetter på e-post til de som har satt seg opp på buss Oslo-Hønefoss. Har du ikke fått e-post innen mandag, så ta kontakt.

Merk at vi ikke setter opp gratis returbuss lørdag kveld eller søndag morgen. Da kan man ta rutebuss, Askeladden til Gardermoen eller Brakar til Oslo.

Reisestipend

Alle skoleklasser/ klubber som vi setter opp buss for, skal ha fått beskjed om dette. Ta kontakt om noe er uklart.

For studenter setter vi opp buss fra NTNU Gjøvik fredag morgen med retur lørdag kveld. Studentene det gjelder har skal ha fått beskjed på e-post. Hvis du ikke har fått beskjed, ta kontakt.

Studenter fra andre studiesteder, får dekket reiseutgifter med offentlige transportmidler i ettertid. Ta vare på kvitteringer, og få med deg et refusjonsskjema i resepsjonen vår ved ankomst. NB.: Vi må ha skjemaet i retur senest en uke etter #hack4no. Ta kontakt hvis du er i tvil om hva som gjelder deg.

Les mer om reisestipend her.

Overnatting

  • Hotell: Det er en rekke gode hoteller i nærområdet. Se hotelloversikt på Booking.com og overnattingsmuligheter på Airbnb.
  • Døgne: Vil du døgne på Campus Ringerike, så er det helt greit
  • Sovesal: Tar du med sovepose og liggeunderlag, kan du overnatte gratis i klasserom/gymsal på campus eller skole i nærheten (kryss av i påmeldingsskjemaet). Du kan komme torsdag kveld overnatte til søndag.

Påmelding

Påmeldingen er avsluttet. Du kan sette deg på venteliste ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Har du meldt deg på, men ikke kan komme likevel, er det viktig at du gir oss beskjed så snart som mulig, slik at andre kan få plassen din.

Gi oss også beskjed hvis det er endringer i påmeldingen din, for eksempel når det gjelder overnattingsplaner eller matbestilling.

Kontakt oss

Har du spørsmål, ta kontakt med en av oss.

Følg oss

Les mer

2018 © Kartverket

Søk