Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

Det er bare å begynne å glede seg: Ide- og kodekonkurransen #hack4no blir arrangert også i 2018. Den 26. og 27. oktober braker det løs på Hønefoss, med ideutvikling, design, koding og lek!

 

Påmelding fra september

Påmeldingen starter første uka i september. Meld deg på nyhetsbrevet vårt nå, så får du et varsel når det skjer.

Dette blir fjerde år på rad at Kartverket arrangerer #hack4no, i nært samarbeid med en rekke andre statlige etater og teknologiselskaper. Bakgrunnen for initiativet er et ønske om å tilrettelegge for mer bruk av og innovasjon med åpne data.

Ide- og kodekonkurranse

#hack4no er en ide- og kodekonkurranse hvor åpne data fra det offentlige brukes til å utvikle nye apper, tjenester og andre smarte løsninger.

På tre år er det blitt Norges største hackathon og utstillingsvindu for data fra det offentlige. Det er også Norges største kodesamling for barn og ungdom som har sitt eget juniorhack parallelt med de voksnes konkurranse.

700 var med i 2017

Høsten 2017 deltok 14 etater og til sammen nær 700 gründere, utviklere, studenter, barn og andre kreative hoder fra nye og etablerte bedrifter.

Les om vinnerlagene fra 2017 ...

... og se den heftige "aftermovien":

 

Kontaktpersoner

  • Tomas Martin Holtan (prosjektleder), tlf. 92 88 92 93, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Mari Halvorsen (juniorhack), tlf. 08700, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kartverket © 2019

Søk