Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vi er stolte over å ha fått med oss disse dyktige folkene i finalejuryen i år: Silvija Seres, Johan Brand, Sjur Dagestad, Anne Cathrine Frøstrup og Nils Juell. 

 

Silvija Seres

Seres 02

Silvija Seres er forsker og matematiker med stor interesse for gründerskap og nytenking i forretningslivet og samfunnet. Hun har tidligere vært leder i Microsoft og i Fast Search & Transfer, og jobber nå som aktiv investor i flere teknologiselskaper, og er styremedlem blant annet i Nordea, og NRK. Silvija er president i Polyteknisk Forening.

Johan Brand 

brand1

Johan Brand er en av gründerne bak Kahoot! – et av verdens raskest voksende brands med millioner av brukere i 180 land hver dag. I 2015 ble han utnevnt til «Founder of the Year» av Nordic Startup Awards og havnet på EdTechs liste over verdens mest innflytelsesrike ledere. Han har jobbet med alt fra UX i smarttelefoner til prisvinnende spill for BBC og bygget opp en kjøreskole med Mercedes Benz. Johan er utdannet kunstner (film/fotografi/bilder) og har drevet it-selskaper siden han var 20.

Sjur Dagestad

Dagestad 001

Sjur Dagestad innovasjonsprofessor og partner i Innoco AS. Han har vært innovasjonssjef i Tomra, vunnet Reodorprisen, vært med på etableringen av ni selskaper og ledet Norges største klyngeskriveprosjekt. Han jobber til daglig som innovasjonsrådgiver og er kjent som en glødende foredragsholder med smittende entusiasme.

Anne Cathrine Frøstrup

annecathrinekartverket

Anne Cathrine Frøstrup er sjef for Kartverket . Hun er utdannet jurist og har blant annet jobbet som avdelingsdirektør i Justisdepartementet og dommer og domstolleder i Oslo skifterett og byskriverembete. Frøstrup er oppnevnt som mekler hos Riksmekleren og har deltatt i og ledet flere offentlige utvalg. Som kartverkssjef har hun blant annet jobbet for digitalisering av tinglysningen og overgang til mer gratis kartdata.

Nils Juell 

nissik2

Nils Juell (Nissik) er Partner Manager og Director of Accelerators i StartupLab. Han har tidligere blant annet vært direktør i strømmetjenesten TIDAL (tidligere WiMP) som han var med og bygde opp fra 3 til 100 ansatte på ti år. Han har bakgrunn fra Institutt for informatikk (Ifi) på Universitetet i Oslo og har jobbet med teknologi, forretningsutvikling og produktutvikling i over 20 år

 

Les mer

2018 © Kartverket

Søk