Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Årets juniorhackathon er mangfoldig. Vi arrangerer flere kodekurs/ workshoper inkludert et dronekurs. Et "makerspace" vil være tilgjengelig under hele arrangementet. Men noe av det vi gleder oss aller mest til, er årets konkurranse for juniorhackere.

I år setter vi nemlig opp en egen hackathon-konkurranse for juniorer. Konkurransereglene er enkle: Du lager akkurat det du ønsker, og de mest spennende bidragene blir premiert. Vi starter fredag (27. oktober) klokka 16.30, deltakerne jobber med konkurransebidraget gjennom hele juniorhack, og lørdag klokka 15.10 er det finale og oppvisning.

Vi hjelper og veileder

Det er mulig å jobbe alene med et prosjekt, eller et eksperiment, men vi oppfordrer deg til å danne eller bli med på et lag. Ved oppstart vil vi hjelpe til med å sette sammen lagene.

Like viktig som å konkurrere: Dette vil være en anledning til å prøve ut noe av det du har lært og vil lære om koding. Du vil få treffe andre med samme interesser og jobbe sammen om et kult prosjekt. Og vi vil ha flinke veiledere som kan hjelpe deg med å gjøre ideene dine til noe virkelig!

Innimellom er det fullt mulig å delta på det andre som foregår på juniorhack, enten det er workshoper, kodekurs eller makerspace, eller du kan stikke innom og teste ut roboter, 3d-printe en liten del til prosjektet ditt eller koble sammen spennende elektronikk.

Forberedelser

Tenk gjerne litt gjennom hva du kan ha lyst til å lage. Under oppstarten vil du kunne dele tanker og ideer til mulige prosjekter. Kanskje andre forteller om en ide du har lyst til å være med på, eller kanskje noen andre har lyst til å være med på ditt prosjekt! Alle muligheter er der.

Les mer

 

2018 © Kartverket

Søk